Badminton, sjov og motorik (6 -9 år)

Badminton, sjov og motorik

Vi forsætter med succesen med badminton holdet "Badminton, sjov og motorik". I centrum for træningen er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketsjer, motorisk udvikling og det at indgå i et fællesskab. Træningen foregår i styrede rammer på børnenes præmisser, og målet er at børnene skal have succesoplevelser og fælleskab.


Hvem kan deltage

Børn der går i 0. - 3. klasse (6 - 9 år), og deres forældre. Der er mulighed for at dit barn deltager i træningen alene , eller du kan også deltage i træningen sammen med dit barn. Du har dermed muligheden for at  få glæden ved en times samvær og aktivitet med dit barn.


Hvornår

Træningen er onsdage i lige uger fra kl. 17:20 til 18:25 i Broager Hallen og starter onsdag d. 8. september. Der trænes ikke i skolernes ferieperioder. Vi har låne ketsjer, så det eneste du behøver er almindeligt idrætstøj og evt. sko.


Spørgsmål og trænere

Vi er et trænerteam, der glæder os til at starte op, og vi er klar til at tage imod jer. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Sune D. Albrechtsen på tlf. 29 72 36 40 eller mail [email protected]

Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Trænere
SA
Sune D. Albrecthsen
Træner
29 72 36 40