MiniTon (3 - 5 år)

MiniTon

Broager Badminton inviterer de allermindste til badminton på en ny og sjov måde.


MiniTon er badminton, leg, skæg og ballade for børn. I centrum for træningen er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketsjer, motorisk udvikling og det at indgå i et fællesskab. Vi bruger redskaber som balloner, fluesmækkere og miniketsjere og selfølgelig masser af fjerbolde. Træningen foregår i styrede rammer på børnenes præmisser, og målet er at børnene skal have succesoplevelser og fælleskab.


Hvem kan deltage

Børn der er født i 2019 eller senere (3 - 5 år), og deres forældre/bedsteforældre. Det er et krav  at forældre/bedsteforældre deltager i træningen sammen med dit barn. Du har dermed muligheden for at  få glæden ved en times samvær og aktivitet med dit barn.


Hvornår

MiniTon afholdes fredage i lige uger kl. 16 til 17. Første gang er fredag d. 27. august. Vi har ketsjere, så det eneste du behøver er almindeligt idrætstøj og evt. sko.


Spørgsmål og træner

Vi  glæder os til at starte op, og vi er klar til at tage imod jer. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Njal Gundersen på tlf. 21 16 23 48  eller mail [email protected]


I er velkomne til at sprede det gode budskab og medbringe venner og familie.


Vi glæder os til at se jer

Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Trænere
NG
Njal Gundersen
Træner
21 16 23 48