Motionist - Baneleje

Baneudlejning

Oplev glæden og fællesskabet ved at spille badminton. Som motionist i Broager Badminton er der mulighed for at leje en bane for en hel sæson.

Pris og bane

Prisen for baneleje er 1.200 kr. pr. time pr. sæson. Når I har betalt for banen, så afgør i selv hvor mange spillere i ønsker at være. Alle spillere skal oprettes som medlemmer. Sæsonen løber fra august og til skolernes sommerferie. 

Medlemmer der har haft en bane i indeværende sæson, har fortrinsret til at booke sammen bane i efterfølgende sæson, såfremt Broager Badminton bliver tildelt haltiden. Der bliver automatisk fremsendt en opkrævning som skal betales inden den 1. august ellers bliver banen åben for andre til at leje.

Oversigten ved siden af viser hvornår der er ledige tider.

Indmeldelse

Ønsker du en bane, så vælg fanebladet "Ny spiller". Udfyld alle oplysningerne. I kommentar feltet skriv hvilken dag, hal, dag og tid som du ønsker at leje. Husk at alle spillere på en bane skal oprettes på denne måde. Herefter vil en (og kun en) af spillerne modtage en opkrævning for banelejen.

Kontigent betaling

Kontingentbetaling foregår udelukkende via overførelse til Broager Badmintons bank konti

Kontaktpersonen for banen vil modtage en e-mail med bank oplysninger.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Njal Gundersen på tlf.: 21 16 23 48  eller mail: [email protected].


Banetider
Haltider