Oversigt

Oplev glæden og fællesskabet ved at spille badminton. Som motionist i Broager Badminton er der mulighed for at leje en bane for en hel sæson.

 

Pris og bane

Prisen for banebooking er 1.000 kr. pr. time pr. sæson. Når I har betalt for banen, så afgør i selv hvor mange spillere i ønsker at være. Alle spillere skal oprettes som medlemmer, dette koster 50 kr. pr. sæson. Sæsonen løber fra august og til skolernes sommerferie. 

Medlemmer der har haft en bane i indeværende sæson, har fortrinsret til at booke sammen bane i efterfølgende sæson, såfremt Broager Badminton bliver tildelt haltiden. Der bliver automatisk fremsendt en opkrævning som skal betales inden den 1. august ellers bliver banen åben for andre til at leje.

 

Indmeldelse

Først skal du oprettes som et medlem. Dette kan gøres her på siden. Når du er oprettet som medlem, så kan du vælge mellem de ledige tider under fanebladet "banebooking". 

Alle spillere på banen skal være oprettet som medlem. Det er kun af spillerne der skal booke en banen og som vil modtage en opkrævning for banelejen.

 

Kontigent betaling

Ved oprettelse som medlem, vil du blive opkrævet 50 kr. som kan betales med MobilePay.

Ved bestilling af bane, vil du møde have en opkrævning på MobilePay og en faktura via e-mail.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Njal Gundersen på tlf.: 21 16 23 48  eller mail: fjeribroager@outlook.dk.