MiniTon (3 til 6 år)

MiniTon er forældre/barn-badminton på børnenes præmisser med en legende tilgang, så de får den bedst mulige start på et forhåbentlig langt liv som badmintonspiller. I centrum er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketsjer og det at indgå i et fællesskab.

MiniTon er badmintontræning for børn i børnehave alderen 3-6 år med fokus på leg, bevægelse og glæde, hvor forældrene deltager aktivt. Forældrenes rolle er primært at kaste bolde til børnene og deltage i de aktiviteter, som giver mening. Forælderens rolle kan også varetages af en ældre søskende eller bedsteforælder.

 

Hvornår

Træningen er hveranden fredag kl. 16:00 til 16:45 i Broager Hallen. Første gang er fredag d. 18. september. Der trænes ikke i skolernes ferieperioder. Du vil få din egen ketcher, så det eneste du behøver er almindeligt idrætstøj og evt. sko.

 

Spørgsmål og trænere

Vi er et trænerteam, der glæder os til at starte op, og vi er klar til at tage imod jer. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Njal på tlf. 21 16 23 48 eller mail fjeribroager@outlook.dk